palma megujulas noknek logo

letölthető

vízivás ebook

Az étkezés területén első lépésként a vízivás szokássá alakítása a cél, hiszen akár fogyni, akár erősödni szeretnénk testben, vagy csak egyszerűen egészségesek lenni, nagyon fontos, hogy elegendő vízhez jusson a szervezetünk.

Réka

mozgás ebook

„Nem egyszerű változtatni egy olyan dolgon, amit húsz, harminc, negyven vagy még több éve megszoktunk. Mégis megéri a befektetett munkát, mert a jövőnk a tét. Amit ma megteszünk, annak eredményét fogjuk később learatni. A leglényegesebb a fokozatosság. Ne kezdjünk bele egy megterhelő edzésbe azonnal, napi rendszerességgel. Türelemmel és szakszerűen építsük fel a célunknak megfelelő mozgásprogramot.”

Réka

alvás ebook

A napunk mindig előző este kezdődik el.

Tarts velem, ha szeretnél kicsit jobban utánajárni, miért olyan fontos a napunk azon része, melyet alvással töltünk. Majd megnézzük, mit tehetünk azért, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű pihenésben legyen részünk.

Réka

keresztény nőktől

minden nőnek, szeretettel

Sziasztok, itt olvashattok tőlünk bejegyzéseket test-lélek-szellem egészséges egyensúlyáról: hitről, növekedésről, szellemünk frissességének megőrzéséről, egészséges táplálkozásról, mozgásról, alvásról... és még sok másról.

kívánjuk, hogy

legyen áldás számodra is!

 

fedezd fel
Kedvencek
letölthető